top of page
Foto 05-03-2023 13 32 49.jpg

van catering naar pan sera sunday

A Libra's Touch (ALT) ontstond in 2020, naar een idee van Oswaldo Isidora & Leroy Vaarnold. Waar ALT startte met in gedachten als cateringbedrijf - hoewel  Isidora al vaker voor familie en vrienden de catering verzorgde - veranderde het snel in een aanbieder in het verkoop van eten aan individuele klanten. De Caribisch geïnspireerde 'comfort food' gerechten, bleken gauw een succes en de vraag van individuele klanten bleef groeien.

Niet veel later bood ALT gerechten te koop aan op basis van 'pop-up' stijl verkoopdagen.

 

Een verassend succes was de introductie van  Pan Sera Sunday. Een oude traditie uit Isidora's jeugd  in Curaçao, waarbij pan sera, vers ovenbrood gemaakt volgens Curaçaos recept, gezamenlijk met de familie werd gegeten. Nadat een video van vers gebakken pan sera op de sociale media van ALT was verschenen, hadden veel klanten vraag naar pan sera, zo ontstond in 2022 Pan Sera Sunday, wat nog steeds een belangrijke dag is voor het team achter ALT.

Na een korte pauze van 2023-2025, door privéomstandigheden, pakte Isidora samen met hun team de draad weer op. Na een rebranding van de huisstijl en een verbeterd klant-/werkproces is ALT weer terug om jouw smaakpapillen te verwennen. 

hoe het allemaal begon...

Oswaldo Isidora is geboren op Curaçao in 1992. Als oudste van een gezin met vier kinderen, moest Oswaldo op jonge leeftijd al helpen in de alledaagse huishoudelijke taken. Koken was hier ook onderdeel van. Gelukkig kon Oswaldo tijdens het koken hunzelf even verliezen en loslaten in hun eigen fantasie, weg van de hectiek thuis. 

Als puber studeerde Oswaldo aan de horeca-vakschool in Curaçao. Nadat Oswaldo in 2016 naar Rotterdam verhuisde, heeft hen ervaring opgedaan bij het werken in meerdere restaurants en groeide door tot manager-posities. Hiernaast deed Oswaldo nog een studie Sociaal Werk (MBO Niveau 3 & 4) en kwam later te werk in de Welzijnszorg/GGZ.

Om toch een beetje het gevoel van 'thuis' te ervaren, kookte Oswaldo gerechten die hen deed terugdenken aan de fijne herinneringen van thuis. Als ervaren kok vond Oswaldo het vaak leuk om te experimenteren met tradionele gerechten, die Oswaldo kende uit de verschillende culturen waar hen mee opgroeide. Zo weet Oswaldo mensen opnieuw te introduceren aan de vele smaken die te vinden zijn in het Caribisch gebied.

 

Oswaldo kookt met passie en dat is te zien aan de tijd die hen besteed aan het bereiden van gerechten.  Hen is niet bang om te experimenteren in de keuken en weet zo te komen tot unieke smaken. Ben je klaar om jezelf te laten verassen?

Foto 13-03-2023 16 38 07.png

Follow us on Instagram

Doe 'et...Libra stijl!

bottom of page